۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۳۷

فرمانده انتظامی بهشهر:

۱۴ واحد صنفی متخلف در بهشهر پلمب شد

۱۴ واحد صنفی متخلف در بهشهر پلمب شد

بهشهر - فرمانده انتظامی بهشهر از پلمب ۱۴ واحدصنفی متخلف در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ ابراهیم شجاعی اظهار داشت: به منظور برقراری نظم و امنیت اجتماعی طرح برخورد با واحدهای صنفی متخلف در دستور کار اداره نظارت بر اماکن عمومی این فرماندهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر، خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح که به منظور بازدید از واحدهای صنفی، مشاورین املاک، عطاری‌ها، آرایشگاه و پیرایشگاه به اجرا درآمد ۱۴ واحد صنفی متخلف به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات صنفی و انتظامی پلمب شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر هم محوریت اجرای طرح امنیت اجتماعی را برخورد با واحدهای صنفی متخلف غیرمجاز و تضمین سلامت عموم شهروندان اعلام کرد و از شهروندان خواست برای ایجاد امنیتی پایدار با پلیس همکاری کرده و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به این فرماندهی اعلام کنند.

کد مطلب 4835835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha